Україна «буде наша», а Зеленський збирається втекти: чергова маячня від Лукашенка

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що США ставлять Україну на другий план, тоді як президент Володимир Зеленський, за його словами, готується залишити країну. Відповідне заяву він зробив в інтерв'ю Belta.

Лукашенко вважає, що через загострення арабо-ізраїльського конфлікту, Україна стала мала в інтересах своїх партнерів, і вони відвернуться від неї.

"Україна буде наша. Нікому не потрібна ця Україна. Я ж казав Зеленському, коли війна розпочалася: "Володя, слухай мене, досвідчену людину... Як тільки трапиться щось несподіване, про тебе забудуть". І що тепер сталося? Україна поступово відходить на задній план", - заявив він.

За Лукашенком, США - "далеко, вони великі, ім непотрібна Україна сто років."

"Їхня політика - це суміш, це халепа, це халепа... Знаєте, у них там легше рибу ловити. Це їхня політика. А все інше - це витратна матерія, мовби в Україні сьогодні. Тому цей регіон - наш регіон. В тому сенсі, що ми разом з Україною", - додав він.

Крім того, Лукашенко зазначив, що він іноді хоче плакати, дивлячись на західних політиків, оскільки, на його думку, вони не думають про народ.

"Сидів у в'язниці два терміни, вийшов, щось вкрав, поклав до кишені і від'їхав кудись. Кажуть, що і Зеленський готується кудись замотатися", - додав він.

Нагадаємо, що у серпні Лукашенко цинічно привітав Україну з Днем Незалежності.