Україна перейде на прямі контракти з виробниками озброєння - Міноборони

Україна перейде на прямі контракти з виробниками озброєння - Міноборони

Україна прагне укладати прямі контракти з виробниками озброєння, заявив заступник міністра оборони Дмитро Кліменков.

Він висловив свою позицію під час зустрічі з представниками компанії EOS Defence Systems - бригадним генералом Скоттом Хіксом та Марком Ессігом.

"Наша країна активно працює над модернізацією оборонних можливостей та розширенням міжнародного співробітництва. Укладання прямих контрактів з виробниками озброєння допоможе скоротити роль посередників і підвищить нашу обороноздатність", - підкреслив Дмитро Кліменков.

Зустріч також була присвячена обговоренню можливостей співпраці між Україною та EOS Defence Systems у галузі оборонних технологій. Вони також обговорили можливість локалізації виробництва австралійської компанії в Україні.

Компанія EOS Defence Systems спеціалізується на розробці технологій, які дозволяють інтегрувати системи озброєнь на різних платформах. В їхніх продуктах є рішення для боротьби з безпілотними літальними апаратами та наземними цілями.

Дмитро Кліменков також висловив подяку Австралії за підтримку України у війні з Росією і наголосив, що вона надзвичайно важлива для нас у ці складні часи.

Читайте також: