Україна зміцнюватиме флот разом із Великою Британією та Нідерландами – Зеленський

Український флот на морі
Український флот на морі

Звернення Володимира Зеленського до народу

Президент України Володимир Зеленський звернувся до народу, розповівши про спільну роботу в Одесі з новими міністрами оборони й закордонних справ Нідерландів та Британії. Він висловив подяку 110-й окремій механізованій бригаді за збитий російський бойовий літак на Донеччині.

«Бажаю здоровʼя, шановні українці, українки!«

Сьогодні в Одесі відбулися зустрічі з новими міністрами оборони та закордонних справ Нідерландів та Британії. Зеленський інформував їх про ситуацію на полі бою і дискутував питання співпраці. Він також нагородив військових Військово-Морських сил та відвідав воїнів, які проходять лікування й реабілітацію після поранень.

Зеленський провів нараду щодо ситуації в Одесі та області, де обговорювалися питання безпеки, транспорту, енергетики та соціального захисту.

Також президент висловив подяку 110-й окремій механізованій бригаді за ще один збитий російський бойовий літак на Донеччині. Він відзначив влучність воїнів і пишається кожним, хто захищає державу та змінює все для України. Наступного тижня, на саміті НАТО у Вашингтоні, можна очікувати новин про винищувачі F-16 для України.

Читайте також