Війна може не закінчитися наступного року – Притула

Російсько-українська війна може не закінчитися наступного року.

Про це сказав волонтер Сергій Притула висловив в інтерв'ю "РБК-Україна".

"Немає підстав вважати, що це може закінчитися до кінця цього року. І я не хочу на себе брати зайву відповідальність якогось вангування на непотрібному місці. Проте робота нашого фонду планується з орієнтуванням на те, що і наступного року війна не закінчиться", сказав волонтер.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Я не володію інформацією, якою, можливо, володіють наші спецслужби. Але таке внутрішнє відчуття є, що легше точно не буде. Я не бачу якихось об'єктивних причин, чому б вони (росіяни. Gazeta.ua) відмовилися цього року від тої тактики, яку застосовували року минулого", сказав Притула.

24 лютого 2022 року Російська Федерація розпочала повномасштабну війну проти України.

З початку повномасштабної російської агресії Сили оборони України звільнили від окупантів понад 40 тис. кв. км. території. Це більше, ніж територія Молдови і трохи менше, ніж два Ізраїля, повідомив СтратКом ЗСУ.

Українські війська ведуть наступальну операцію на Мелітопольському напрямку і наступальні дії на Бахмутському, повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

За 579 днів українські воїни знищили понад 276 270 окупантів, 8927 броньованих машин ворога, 20 кораблів і катерів, 4667 танків, 316 гелікоптерів і 315 літаків.