Вікторія Бекхем вперше розповіла про зраду чоловіка (фото коханки)

Британська дизайнерка Вікторія Бекхем вперше розповіла про непростий період у стосунках з чоловіком, ексфутболістом збірної Англії Девідом Бекхемом.

Вчора пара відвідала прем'єру чотирисерійного документального фільму Netflix під назвою "Бекхем" у Лондоні. У сюжеті торкнулися й теми ймовірної зради Девіда з його асистенткою Ребекою Лус, яка сталася 2003 року, пише DailyMail.

Девід та Ребекка зблизилися, коли футболіст перебував в Іспанії і грав за "Реал Мадрид". В той момент Вікторія з двома маленькими синами Брукліном і Ромео залишилася у Лондоні.

"Коли я вперше переїхав до Іспанії, це було складно, тому що я був частиною клубу та сім'ї протягом усієї своєї кар'єри, від 15 до 27 років. Мене продали одразу, а наступної хвилини я в місті, я не говорю цією мовою. Що ще важливіше, поруч не було моєї сім'ї", - зізнався Бекхем.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Вікторія зазначила, що це був "найважчий період у її житті".

"Ось у чому справа, ми були одне проти одного, якщо бути зовсім чесною. До Мадрида іноді було таке відчуття, що ми - проти всіх інших, але ми були разом, ми були пов'язані, ми були одне в одного. Але коли ми були в Іспанії, було відчуття, ніби і одне одного в нас нема. І це сумно. Я навіть передати вам не можу, наскільки це було важко. І як це вплинуло на мене", - сказала жінка.

Щоб врятувати шлюб, Вікторія переїхала до Мадрида. Згодом народила третього сина.

Раніше Бекхем показала відпочинок з родиною. Вона з чоловіком Девідом, сином Крузом і донькою Харпер провели вихідні на озері Мускока в Канаді. Жінка одягла обтислу сукню довжини міні, яка підкреслила її стрункі ноги. Образ доповнила кепкою і сонцезахисними окулярами.