Влада повідомила, у якому стані перебуває двомісячне немовля, травмоване під час обстрілу Херсона

Маленька дівчинка, яка вчора потрапила під обстріл на Херсонщині, зараз знаходиться у лікарні і її стан задовільний. За словами начальника військової адміністрації міста Херсона Романа Мрочка, їй нічого не загрожує.

За інформацією, дитина отримала травму легенів, нирок та черепно-мозкову травму. Її мамі ампутували одну ногу, але другу лікарі змогли врятувати. Стан жінки залишається тяжким, але є позитивні зміни.

Родина поверталася з Херсона на передмістя, коли їх автівку влучив російський снаряд. Дідусь дівчинки згорів разом з автомобілем.

Грошова допомога від міського бюджету передбачена для загиблих та постраждалих. Сім'я отримає 50 тисяч гривень за загиблого, 20 тисяч для матері і 30 тисяч для дівчинки. Проте, гроші не можуть повернути втрачене життя або здоров'я, тому родинам з дітьми настійно рекомендують евакуюватися до безпечних місць.

Учора російські окупанти обстріляли цивільну машину з дитиною на передмісті Херсона. Автомобіль загорівся, дідусь загинув, а мама залишилася в тяжкому стані.