Внаслідок масштабного ДТП в Туреччині постраждали українці

Дві українки постраждали внаслідок ДТП в турецькій провінції Сакарія, проте їхнє життя в небезпеці не перебуває. Про це повідомив речник МЗС Олег Ніколенко.

Речник зазначив: "Внаслідок ДТП в турецькій провінції Сакарія постраждали дві українки. Загрози їхньому життю немає. Постраждалі отримали необхідну медичну допомогу".

Олег Ніколенко також додав, що генеральне консульство України в Стамбулі надає консульську допомогу постраждалим громадянам. Вони також співпрацюють з органами безпеки провінції та жандармерією для з'ясування всіх обставин аварії.

Трагедія на дорозі в Туреччині

Нагадаємо, внаслідок масштабної ДТП в чорноморському регіоні Туреччини, 10 осіб загинули, а 59 отримали поранення. Постраждалих доставили до лікарень за допомогою 30 карет швидкої допомоги.

За попередніми даними, аварія сталася через зіткнення автомобіля та вантажівки, після чого інші транспортні засоби потрапили у пригоду. Свідки повідомили, що деякі люди загинули через наїзд автомобіля на тих, хто вийшов зі своїх машин, щоб спостерігати за першою ДТП.

Загалом у ДТП було задіяно сім транспортних засобів, з них три автобуси та одна вантажівка.