Ворожа ракета влучила у будинок. Згадаймо семирічного Олексія Бондаря та його рідних

Кожного дня українці вшановують пам'ять жертв російсько-української війни, особливо семирічного Олексія Бондаря.

19 березня 2022 року російські військові здійснили авіаудар по приватному будинку в селищі Костянтинівка Миколаївської області, в результаті чого загинули Олексій Бондар, його мама Ірина та бабуся Валентина.

Олексій народився в Миколаєві і навчався в місцевій школі. Він був захоплений футболом і знав назви всіх країн світу та їхні столиці. Він також грав у шахи та шашки зі своїм батьком.

Люди описують Льошу як розумного та розсудливого хлопчика. Він був дуже допитливим і багато знав у свої сім років.

Льоша був спокійним та добрим хлопчиком, який завжди дбавав про свою родину. Він мріяв стати футболістом і відчував радість, коли йому щось вдавалося.

Олексій був дуже розумним та мав багато інтересів. Він захоплювався шахами та шашками, а також вивчав футбол. У школі він виконував всі завдання і був серед найкращих учнів. Онуком Льоші дуже пишалася його бабуся.

Хоча Олексій був ще малим хлопчиком, він вже мав велику кількість здібностей та інтересів. Він також любив звірів та математику. У сім'ї Льоші завжди панувала любов і підтримка один одного.

У житті Олексія сталась трагедія, коли російські військові знищили його будинок у Костянтинівці. Внаслідок цього страшного події загинули Олексій, його мама та бабуся. Їх сім'я втратила все, що мала.

Україна втратила багато невинних життів через російську агресію. За останніми даними ООН, близько 10 тисяч українців загинули і більше 18 тисяч були поранені. Серед жертв війни є 560 дітей. Проте, організація вважає, що реальна кількість жертв може бути вищою, оскільки отримання інформації в умовах війни складне.

Ми повинні вшанувати пам'ять всіх жертв російсько-української війни. Це наша обов'язковість перед тими, хто віддали своє життя за нашу свободу та незалежність. Нехай земля буде легкою собі й сховала ці світлі долоні.