"Забула" про майно в Росії: Королевській повідомили про підозру

НАБУ та САП повідомили про підозру народній депутатці від забороненої партії "ОПЗЖ" Наталії Королевській.

Як виявилося, нардепка не вказала у декларації майно в Росії та землю на Київщині на понад 4 млн грн. Про це повідомляє пресслужба НАБУ.

"17 лютого НАБУ і САП повідомили народній депутатці IX скликання про підозру у внесенні недостовірних відомостей до е-декларації за 2020 рік", йдеться у повідомленні.

Офіційно у відомстві прізвища нардепки не повідомляють, водночас, за словами поінформованого співрозмовника "Української правди", йдеться про Наталію Королевську, яка наразі проживає в ОАЕ.

Зокрема, слідство встановило, що Королевська не задекларувала дві земельні ділянки в Київській області сукупною площею понад 0,8 га.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Крім того, вона "забула" про майно у Росії: житловий будинок площею 120,1 кв.м та земельну ділянку площею 1,13 га.

Загальна вартість незадекларованого майна становить понад 4,315 млн грн.

За інформацією джерел УП в українській розвідці, Королевська була серед тих, кому Віктор Медведчук запропонував залишитися в Україні і чекати на окупацію, щоб одразу перехопити владу.

Королевська разом із чоловіком-нардепом Юрієм Солодом проживає в Дубаї в Address Beach Resort.

У Дубаї також вдалося зафіксувати старшого сина нардепки Солода Ростислава.

Проросійськи політики Наталія Королевська та її чоловік Юрій Солод написали заяви на складання мандатів народних депутатів. Обидва нардепи раніше входили до забороненої нині фракції "Опозиційна платформа За життя".

Королевська та Солод після початку повномасштабного вторгнення перебралися до Дубая.

За інформацією журналістів, 17 жовтня 2022 року їх помітили в офісі найбільшого забудовника Дубая Emaar. Тоді подружжя придбало нерухомості на понад $10 млн.