Зеленський прибув до Брюсселя: підпишуть три угоди про безпеку

Зеленський прибув до Брюсселя: підпишуть три угоди про безпеку

Зеленський підпише три угоди про безпеку в Брюсселі

Президент України Володимир Зеленський прибув до Брюсселя, де підпише одразу три угоди про безпеку, повідомляє видання "Хвиля" з посиланням на Телеграм-акаунт Зеленського.

За словами Зеленського, Україна розпочала фактичні переговори щодо членства в Європейському Союзі. Він також наголосив, що йде до Брюсселя для участі у засіданні Європейської ради та виразити подяку лідерам Європи за підтримку єдність і підтвердження нашого європейського курсу.

Президент зазначив, що зустрінеться з главами ЄС та держав-членів, проведе двосторонні переговори. Він також підкреслив, що підпише три угоди з безпеки, одна з яких буде з Європейським Союзом. Ця угода закріпить зобов'язання всіх 27 держав-членів надавати широку підтримку Україні, незалежно від інституційних змін всередині. Зеленський підкреслив, що кожен крок України спрямований на наближення до мети - до миру та процвітання в спільному європейському домі.

"Зустрінуся з главами ЄС та держав-членів, проведу двосторонні переговори. Ми підпишемо одразу три угоди з безпеки, одна з яких - з Європейським Союзом загалом. Вона вперше закріпить зобов'язання всіх 27 держав-членів надавати Україні широку підтримку, незважаючи на будь-які інституційні зміни всередині. Кожен крок – заради наближення нашої історичної мети – миру та процвітання у спільному європейському домі",
розповів президент.

Нагадаємо, Зеленський прокоментував ордери на арешт Шойгу та Герасимова.

Читайте також: