Жителі Білгорода прокинулися під звуки сирени і вибухи (відео)

Жителі Білгорода прокинулися під звуки сирени і вибухи (відео)

Оголошено ракетну небезпеку в Білгороді та Білгородському районі

Зранку в Білгороді та Білгородському районі оголошували ракетну небезпеку і було чутно вибухи. Про це повідомили російські Telegram-канали.

«Ракетну небезпеку оголошено у Білгороді та Білгородському районі, повідомляє мерія. В центрі міста було чути серію вибухів», – йдеться у повідомленні.

Радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко у Telegram опублікував фотографію «роботи ППО».

«Білгород. Російське ПеВеО знову обстрілює цивільне населення у той час, коли росіяни продовжують збивати наші ракети військовими цілями. Добрий ранок для росіян тепер звучить так», - написав він.

Мешканці міста Муром закликані виїхати на кілька днів

Влада Білгородської області закликала мешканців міста Муром виїхати на кілька днів з міста. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України. Українські розвідники перехопили розмову мешканки Російської Федерації з Щебекінського району, Білгородської області щодо вказівки влади покинути населений пункт на декілька днів.

Росіянка розповіла, що сільська адміністрація ходила по дворах та закликала людей виїхати на три дні з населеного пункту. Людям пропонували переїхати тимчасово до Білгорода чи до родичів в інші міста.

Раніше повідомлялося, що російські літаки скинули чотири авіабомби на місто Шебекіно Білгородської області. Постраждалих від "позаштатних сходжень" боєприпасів нібито немає. 17 травня в Шебекіно було знайдено три авіабомби. ФАБ-500 впала біля будинку на Ржевському шосе та не спричинила пошкоджень. Другу авіабомбу, ФАБ-250, згодом нібито знищили, а ще одну ФАБ-500 знайшли на вулиці Машинобудівників, внаслідок падіння якої пошкоджений фасад будинку, паркан і вікна.

Читайте також: