ЗСУ оригінально привітали російських окупантів з днем морської піхоти

Управління стратегічних комунікацій Апарату Головнокомандувача Збройних Сил України поділилося у Telegram своїм привітанням до росіян у зв’язку з днем морської піхоти.

Публікація містить цитату "Зате не спився", на якій зображений поширений шлях російського військового – від мобілізації до чорного пакета та могили.

У дописі також повідомляється про те, що були зачеплені сайти компаній, що забезпечують російські сили морської піхоти. Атаки також спрямовані на підприємства, які займаються логістикою та відпочинком російських матросів і морських офіцерів.

Ситуація у війні Росії проти України продовжує загострюватися. За останню добу було зафіксовано 63 бойові зіткнення. На Авдіївському напрямку противник, підтриманий авіацією, намагається оточити Авдіївку. Українські військові, тримаючи оборону, завдають значних втрат окупантам. Провалено намагання противника атакувати східніше Новобахмутівки, південніше Новокалинового, Сєверного, Степового, Авдіївки та Первомайського у Донецькій області. Захисники відбили 30 атак.