ЗСУ знищили пів мільйона окупантів, мережа відреагувала

ЗСУ знищили пів мільйона окупантів, мережа відреагувала

ЗСУ знищили пів мільйона окупантів

За понад два роки війни, ЗСУ повністю знищили пів мільйона російських військових. Згідно зі спостереженнями Генштабу, станом на 25 травня загальні втрати російської армії становлять 500 080 осіб. Це «ювілейне» число було отримане гіркою сарказмом українських захисників.

Спецпідрозділ ГУР МО України, «Артан», використав сторінку у фейсбуці для повідомлення, що українські захисники «з'їли і не скривилися» перед російськими загарбниками.

“Вони (російські загарбники, – ред.), як очманілі, лізуть на наші позиції, падають в окопи, ми їх знищуємо. Вони знову лізуть, ми їх знову знищуємо – тих, кому вдалося дістатися ближче… І так безперестанку…. Ворог кратно перевищує нас числом. Ворог не рахує людські життя. Ворог перемелює своїх та найманців у «мʼясних штурмах». Та їхні плани розбиваються об незламних українських воїнів. І 500 тисяч знешкоджених загарбників – цьому підтвердження. Дякуємо кожному, завдяки кому цей подвиг став можливим! Полювання триває. Слава Україні!”

Журналіст, а тепер військовий, Дмитро Когана, висловив свої висновки стосовно втрат російської армії. За його розрахунками, 500 тисяч вбитих російських військових збігаються з числом мешканців міста Рязань, або двох містах Таганрог.

“Ми маємо 500 тисяч русні, що їх денацифікували. У порівнянні, це вагою приблизно 40 тисяч тонн. Це вагою в 8 тисяч тонн більше, ніж весь стовп від передачі без фундаменту. Або вагою чотирьох Ейфелевих веж”, – він написав у своєму пості у соціальній мережі X.

Прикордонні служби також висміяли росіян на їх «ювілей». У Держприкордонслужбі саркастично зауважили, що “пекло” тепер нараховує понад 500 тисяч росіян, які обрали шлях «асвабаждєнія». До свого коментаря вони прикріпили фото сатани, який каже, що у нього «не вистачить казанів» для загарбників.

Нагадуємо, що триває 822-й день повномасштабної війни в Україні. Останніми подіями був продижджаний наступ оккупантів на північний схід від Харкова. Армія Росії здійснювала наступ Сіверському напрямку, вздовж лінії Куп'янськ-Сватове, на схід від Часового Яру та поблизу Авдіївки. Інформація наведена у звіті Інституту вивчення війни (ISW).

Читайте також: