Як уникнути запотівання лобового скла за лічені секунди: допоможе недорогий засіб

Як уникнути запотівання лобового скла за лічені секунди: допоможе недорогий засіб

З настанням зими водії активно використовують обігрівачі, щоб зігрітися у своїх автомобілях.

Але це може призвести до запотівання внутрішньої сторони скла автомобіля і обмежити видимість. Про це повідомляє "УНІАН".

Тим часом у теплих і вологих регіонах включення кондиціонера може призвести до протилежної проблеми - запотівання скла ззовні. На щастя, водії знають про простий, але маловідомий спосіб, щоб швидко позбутися від запотіння скла.

За словами водіїв, замість дорогих засобів для боротьби з запотіванням скла автомобіля можна використовувати піну для гоління.

"Не знаю, чи публікували вже цей лайфхак, але я недавно підійшов до нього. У Нідерландах штрафи за запотіле скло досить високі. Якщо ви, як і я, їздите на старій машині, то напевно стикаєтесь з запотілим склом в цю пору року", - написав один з користувачів.

Потім він пояснив, як вирішити цю проблему за допомогою піни для гоління.

"Використовуйте піну для гоління, щоб вирішити цю проблему! Просто нанесіть трохи піни на скло і розподіліть її чистим рушником або губкою. Потім ретельно витріть скло", - розповів автолюбитель.

Миття автомобіля взимку може бути складним через низькі температури і об'ємні опади.

Також взимку для забезпечення безпеки і якісного миття автомобіля в холодний період важливий правильний температурний режим. Київські автомобілісти розповіли, як і коли вони миють свої автомобілі взимку, в ефірі "Сніданку з 1+1".

Читайте також: