Які речі потрібно викинути, щоб мати молодий вигляд після п'ятдесяти ‒ поради жінкам

Кожна жінка після 50 років має бажання виглядати молодше. Зазвичай вони вже знають свій стиль та розуміють, що їм пасує найкраще.

Але іноді деякі речі в гардеробі можуть зробити жінку старшою. Експерти з гардеробу розповідають про 7 речей, від яких краще позбутися, щоб виглядати молодше в 50 років.

1. Необхідно уникати одягу, який не підходить за розміром. Не має сенсу мати одяг, який занадто великий або замалий.

2. Не рекомендується використовувати вицвілі прикраси, особливо біжутерію. Вони можуть знебарвитися з часом і стати застарілими.

3. Речі, які втратили колір і форму, також не виглядають добре. Найкраще позбутися одягу, який протерся, змінив форму або вицвів.

4. Не варто носити некомфортний одяг, який викликає дискомфорт. Навіть якщо він здається гарним, він не принесе радості.

5. Також слід позбутися взуття, в якому важко ходити. Навіть якщо взуття виглядає ефектним, але не зручне, воно спотворює ходу.

6. Розкішні сукні, які були придбані для особливих випадків, не підходять для повсякденного життя. Вони можуть старити вигляд.

7. Вільний одяг, який призначений для приховання зайвих кілограмів, також краще не носити. Він може зробити вас старшою.

Незабаром наставить потепління в Україні. Стилісти вже зробили аналіз останніх колекцій та підказали, які сукні будуть модними навесні 2023 року.

Корсетні сукні вже декілька років не втрачають популярності, але тепер вони отримали своє нове тлумачення.

Також зазначається, що військовий камуфляж несподівано повернувся у гардероби світових модниць і трендсеттерок.