Актора Тейлора-Джонсона названо найкрасивішим чоловіком у світі – ЗМІ

Актор Тейлор-Джонсон - найкрасивіший чоловік
Актор Тейлор-Джонсон - найкрасивіший чоловік

Косметичний хірург з Лондона Джуліан де Сільва склав список 10 найкрасивіших чоловіків планети. Завдяки комп'ютеризованій техніці картографування обличчя встановлено, що найбільше відповідає грецькому золотому перетину 34-річний британський актор Аарон Тейлор-Джонсон, зірка фільмів "Тенет", "Каскадер" та "Швидкісний поїзд". Він має рейтинг відповідності 93,04%.

«Що робить Аарона таким винятковим, так це загальна форма його обличчя, яке з результатом 99,2% лише на 0,8% менша за ідеальну. Ширина і довжина його носа також майже ідеальні - 98,8%. У нього також чудово виліплене підборіддя, яке набрало 95%», - прокоментував Джуліан де Сільва.

На другому місці в рейтингу найкрасивіших чоловіків опинився 32-річний актор Люсьєн Лавісконт, зірка "Емілі в Парижі", з рейтингом 92,41%. А ірландський актор Пол Мескаль зайняв третю сходинку з 92,38%.

У списку також з'явилися Роберт Паттінсон, Джек Лоуден, Джордж Клуні, Ніколас Голт, Чарльз Мелтон, Ідріс Ельба та Шагрух Хан.

Нагадаємо, Голлівудський актор Кіану Рівз дебютував у професійних автоперегонах, виступивши на знаменитому автодромі Indianapolis Motor Speedway у рамках серії Toyota GR Cup.

Читайте також