Ані Лорак виставила себе посміховиськом на пропагандистському шоу

Українська співачка-зрадниця Ані Лорак зганьбилась у Москві на російському шоу "Ти супер", у якому беруть участь діти з прийомних та опікунських сімей.

Разом з колегою-зрадником родом із Запоріжжя Олександром Панайотовим, Олексієм Воробйовим, який виступав у так званій ДНР, та фанаткою Путіна Люсею Чеботіною Лорак відбирала дітей для участі в шоу.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

У мережі її захейтили за відвертий образ. Артистка одягла фіолетову сукню в підлогу з відвертими розрізами на грудях і високі напівпрозорі рукавички.

Крім цього Лорак вкотре розкритикували через її мовчазну позицію щодо війни. До обговорення долучилися і росіяни, які писали, що Лорак хоче заробити в Москві, а потім віддати гроші на ЗСУ.

"Якийсь черговий абсурд і плювок в обличчя", "Ну, і позорисько. Як вокаліста погана, та ще й вирядилася так для дитячого шоу", "Найгірше журі за всі випуски, ганьба", "Потрібно гнати її поганою мітлою" писали в коментарях.

Після масового скасування концертів Ані Лорак втратила значну частину доходів. Тепер вона виступає на дрібних вечірках, щоб заробити собі на життя. Нещодавно артистка співала на концерті, присвяченому Дню Металурга в Набережних Челнах.