Apple незабаром представить нові планшети iPad

Apple незабаром представить нові планшети iPad

Компанія Apple планує випустити нові та доступні версії своїх планшетів. Очікується, що анонс нових моделей може відбутися в найближчі кілька днів, про це повідомляє портал Supercharged з посиланням на надійне джерело в компанії.

За інформацією видання, Apple повідомить про оновлення лінійки продуктів iPad вже у вівторок, 17 жовтня. Оновлення стосуватимуться моделей iPad mini, iPad Air і базового iPad. Головними поліпшеннями будуть нові чіпи та підтримка мереж Wi-Fi 6.

Також згадується, що Apple планує усунути проблему з "желеподібним екраном" у моделі iPad mini, яка стала предметом критики користувачів. Докладніша інформація не надається.

Останні нові планшети Apple були випущені у жовтні 2022 року, а саме базовий iPad з оновленим дизайном і шосте покоління iPad Pro з процесором М2.

У майбутньому році, у моделі iPhone 16 Pro, планується встановити шість камер в основному модулі. За інформацією інсайдерів, три нові датчики, додатково до трьох вже існуючих, можуть бути необхідні для знімання контенту під амбітну гарнітуру Apple Vision Pro, яка запланована на випуск у 2024 році.

У всіх випадках Apple не планує проводити повноцінну онлайн-презентацію, а надішле прес-реліз з усіма новинками.

Читайте також: