Астролог назвав одну з найважливіших дат для України - коли насправді настане рік Дракона і як його задобрити

Новорічні свята минули, але справжній рік Дракона ще не настав

Про це Gazeta.ua розповів астролог Віктор Давидов.

"Рік Зеленого Дерев'яного Дракона розпочнеться 10 лютого, - говорить астролог. - Це особлива дата для України. У цей період відчуємо переломний момент у війні. Надійде допомога, на яку ми сподівалися. Події розвиватимуться так стрімко, що ми ледь встигатимемо у них орієнтуватися. Війна частково зміститься на територію Росії".

Це рік тих, хто з'явився на світ у 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012 роках.

"Його важко назвати спокійним, але він буде успішним для України та українців, - каже астролог. - На наших очах буде розпадатися велика імперія зла. Станемо свідками того, як справедливість восторжествує. Україна отримуватиме конфісковані у Росії кошти та вдало інвестуватиме їх у розбудову свого військового потенціалу. Українці не полишатимуть спроб відвоювати власні землі і будуть досягати свого".

Покровитель 2024 року символізує енергію та владу

Щоб запросити у своє життя багатство та успіх, астролог радить 10 лютого прокинутися якомога раніше і скласти план на весь рік.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Не бійтеся висувати свої найсміливіші ідеї, - розповідає Віктор Давидов. - Їм судилося здійснитися. Будьте вірними власним переконанням. Робіть так, як хочете ви, а не ваші рідні та друзі. Ніхто, окрім вас, не знає, як буде краще. Якщо хочете, щоб до вас потягнулися цікаві проєкти та високі доходи, одягайте цього дня зелений і фіолетовий одяг. Не відмовляйте собі у прикрасах. Нехай коштовності виблискують на пальцях та шиї".

Дракон не любить дешевизни, тому цього дня не відмовляйте собі у вишиканій вечері.

"Застеліть стіл фіолетовою скатертиною, прикрасьте оселю фігурками драконів та червоними ліхтариками, - радить Давидов. - На столі мають бути риба, запечені овочі та салат зі свіжої зелені. Любителям солодощів краще приготувати чи купити у крамниці шоколадні десерти".

2024 рік стане мегауспішним для тих, хто не відкладає життя на потім, а досягає поставленої мети тут і зараз. Астролог розповів, які знаки будуть по-справжньому щасливими.