Атакували табір окупантів на російській території - ЗМІ

Атакували табір окупантів на російській території - ЗМІ

Спеціальна Служба безпеки України за допомогою безпілотників провела напад на військовий табір поблизу аеродрому "Халіно" у Курській області.

З посиланням на джерела в СБУ "РБК-Україна" повідомила про щонайменше 18 нанесених ударів.

Якщо ви бажаєте дізнаватися новини нашого телеграм каналу, переходьте за посиланням - INKORR

Зазначається, що полігон російських силових структур поблизу села Постоялі двори був під обстрілом. На цьому полігоні розміщувалися до 3000 російських військових та близько 80 одиниць військової техніки.

Розмір втрат противника наразі уточнюється.

"Упродовж ночі, мешканці сусідніх сіл в соцмережах обговорювали появу вибухів. Однак, дивно, що вони могли почути розриви, оскільки російська влада повідомила про знищення усіх безпілотників та відсутність втрат", розповідає джерело.

За інформацією, яку отримано від українських українських підпільників, невдалі атаки на позиції України призвели до значних втрат у російській стороні.

Щодня сотні росіян привозять до моргів Донецька, де вже немає місця. Тіла окупантів збирають в коридорах та во дворах моргів. Цю інформацію надала Центральна новинна служба.

Місцеві працівники підняли паніку через загрозу епідемічного поширення хвороби, оскільки тіла окупантів розміщуються в коридорах, на вулицях та в інших приміщеннях, які не пристосовані для зберігання.

Читайте також: