Байден у зверненні до американців роз'яснив причини зняття з виборів

Байден у зверненні до американців
Байден у зверненні до американців

Президент США Джо Байден вирішив зняти свою кандидатуру з президентських перегонів. Він заявив, що це рішення пов'язане з захистом демократії.

Байден наголосив, що на президентських виборах 2024 року американці матимуть вибір між рухом вперед і назад, надією і ненавистю.

"Я шаную цю посаду, але свою країну я люблю більше. Я черпаю сили і знаходжу радість у роботі на благо американського народу", - зазначив Байден.

Президент також підкреслив, що американцям варто вибрати шлях майбутнього - це вибір між рухом вперед або назад, надією і ненавистю, єдністю і розколом.

"Ми повинні вирішити: Чи ми все ще віримо в чесність, порядність, повагу? У свободу, справедливість і демократію? Ми велика нація, тому що ми хороші люди", - заявив Байден.

Президент наголосив, що вибори 2024 року - це боротьба за порятунок демократії і ніщо не може стати на її шляху.

"Найкращий шлях вперед - передати факел новому поколінню. Це найкращий спосіб об'єднати нашу націю", - додав він.

Байден закликав американців об'єднатися для захисту країни.

"Ми повинні вдосконалювати наш союз, це не про мене. Це стосується вас, ваших родин і вашого майбутнього. Йдеться про "Ми, народ", - підкреслив він.

Президент підкреслив, що американці є великою нацією через свою доброту.

"Ми маємо бути чесними і говорити правду. Правда - священна справа цієї країни, і ми повинні об'єднатися, щоб захистити її", - заявив він.

Джерело: РБК-Україна

Читайте також