Бої за Донеччину: Кириленко повідомив останні новини

На Донеччині на Волноваському напрямку тривають інтенсивні артобстріли Вугледара.

Пошкоджено дев'ять будинків, повідомив 28 січня керівник обласної військової адміністрації Павло Кириленко у Telegram. Під обстрілами опинилися Пречистівка та Богоявленка.

"На Донецькому напрямку пошкоджено амбулаторію в Очеретиному та приватний будинок у Кураховому, знищено приватний будинок у Красногорівці. Протягом доби були поодинокі прильоти по старій та центральній частинах Авдіївки, а серед ночі масований артобстріл", ідеться в повідомленні.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

На Горлівському напрямку під вогнем перебуває Соледарська громада: у Парасковіївці троє загиблих і четверо поранених, пошкоджено вісім будинків. У Васюківці пошкоджено дев'ять будинків. Ще дві людини поранено у Бахмуті. Там пошкоджено адмінбудівлю та приватний будинок.

Напередодні постраждав Часів Яр: пошкоджено до 10 будинків, школу, адмінбудівлю. Є пошкоджені будинки у Торецьку та Неліпівці.

На Лисичанському напрямку росіяни поцілили з С-300 по будинку в Лимані. Постійні обстріли тривають на Сіверщині.

Авіація ЗСУ протягом минулої доби завдала вісім ударів по районах зосередження живої сили, озброєння і військової техніки противника, а також удар по позиціях зенітно-ракетних комплексів. Окрім того, українські воїни знищили ворожий літак Су-25, вертоліт Мі-8 та два безпілотники типу "Суперкам".

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України за добу уразили два пункти управління окупантів, дві позиції протиповітряної оборони противника та п'ять районів зосередження його живої сили.