Буданов сказав, коли припиниться потік зброї до Росії

Потік зброї до Росії припиниться
Потік зброї до Росії припиниться

В українській розвідці спрогнозували, як довго ще протримається економіка Російської Федерації та коли припиниться потік зброї до РФ.

Потік зброї може припинитися уже у 2026 році, а можливо й раніше, заявив керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов в інтерв'ю The Economist.

"Ресурси Росії швидко вичерпаються, економіка країни протримається не довше 2025 року, а потік зброї може припинитися уже у 2026 році, а можливо і раніше. Якщо все добре і ресурсів у Москви достатньо, то чому Кремль шукає їх по всьому світу? Відповідь очевидна. Більше нема чого добувати", наголосив він.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Буданов також розповів виданню, що Збройні сили мають можливість розірвати сухопутний коридор між Росією та окупованим Кримом до початку зими. Натомість росіяни у відчаї передчасно розгорнули резерви.

Російська Федерація навряд чи надасть Північній Кореї ракетні системи чи зброю через імовірне занепокоєння російського диктатора Володимира Путіна новими санкціями.

Водночас очільник Кремля може бути відкритим для інших форм технологічного та оборонного співробітництва з КНДР в обмін на артилерійські боєприпаси, повідомляє Інститут вивчення війни (ISW).

Читайте також