Буде тепло: повідомили прогноз погоди на завтра

За прогнозами синоптиків, вівторок в Україні буде теплим з приємними температурними показниками. Так, у різних регіонах очікуються такі показники: +12...17°С на більшості території, +16...22°С на півдні та +10...13°С на північному сході країни. Діденко Наталія, синоптик, нагадує водіям та пішоходам бути уважними на дорозі, особливо на пішохідних переходах, через можливі тумани.

Незважаючи на загалом суху погоду, на північній частині може бути невеликий дощ. Також варто зазначити, що у Києві очікується місцями слабкий дощ, а температура повітря буде близько +13°С. У неділю, 25 жовтня, в Україні очікується дощ, особливо на півночі, де також почнеться похолодання та насилля вітру.

Синоптик Діденко пояснює, що зміна погоди пов'язана з візитом циклону та атмосферних фронтів. Відповідно, це може вплинути на самопочуття людей, спричинити головний біль та судинні проблеми. Протягом наступного тижня погода буде вологою, але не критично холодною.

У зимовому періоді, згідно з прогнозами, очікується холодна та сніжна погода. Особливо в другій половині січня та на початку лютого, коли температура може опуститися нижче -25°С (за винятком південних областей).

Зима буде холодною і сніжною. Особливо у другій половині січня на початку лютого, коли температура місцями опускатиметься нижче -25 градусів Цельсія, за винятком південних областей.