ЦАХАЛ знищив одного із найвпливовіших лідерів терористів ХАМАСу

ЦАХАЛ знищив одного із найвпливовіших лідерів терористів ХАМАСу

Ізраїльська армія прибрала одного з керівників ХАМАСу. Це означає, що голова Ради терористичної організації ХАМАС в секторі Газа, Усама Мазіні, був усунутий з життя. З таким повідомленням вийшла Ізраїльська армія, опублікувавши цю новину в Telegram-каналі ЦАХАЛу.

Усама Мазіні був головою Ради Шури ХАМАС в секторі Газа, а також членом політбюро ХАМАСу. Він був одним з найвпливовіших лідерів терористичної організації. Мазіні відповідав за ув'язнених ХАМАСу та керував терористичною діяльністю проти Ізраїлю. Одним із його обов'язків було ведення переговорів щодо обміну полоненими між ХАМАСом та Ізраїлем, а також координація терористичних атак проти Ізраїлю.

Після початку війни в Ізраїлі 7 жовтня, ЦАХАЛ знаходить та знищує будівлі військової інфраструктури та високопосадовців ХАМАСу. Таким чином, ізраїльська армія вбиває главу регіональної розвідки ХАМАСу.

Крім того, Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) також оголосила про ліквідацію кількох посадовців ХАМАСу. Серед них були командир Муатаз Іда, командир спецназу Алі Каді, міністр економіки бойовиків Джавад Абу Шамала та керівник відділу національних зв'язків Закарію Абу Маамра.

Читайте також: