Частина Севастополя після вибухів залишилася без світла

Частина Севастополя після вибухів без світла
Частина Севастополя після вибухів без світла

У Севастополі тривають вибухи

У тимчасово окупованому Севастополі третій день поспіль тривають вибухи, що призводить до проблем з електропостачанням та зв’язком у частині міста. Про це повідомляють місцеві ЗМІ та Telegram-канали.

Крім того, рух по Керченському мосту знову перекрито.

Окупаційні влади на півострові не коментують ситуацію, хоча кримські пабліки повідомляють про пожежу біля аеропорту Сімферополя та вибухи поблизу військового аеродрому Саки.

Повітряна тривога у Севастополі

Сьогодні, 1 березня, у Севастополі була оголошена повітряна тривога, під час якої сталися вибухи. Займовахи повідомляють про п'ять вибухів у районі міста, а над Севастопольською бухтою з'явилася димова завіса.

Також отримано інформацію, що російська протиповітряна оборона стріляє біля села Воробйове в Сакському районі та неподалік Євпаторії.

Продовжується війна з Росією

Зараз триває 737-ма доба повномасштабної війни Росії проти України. Протягом останньої доби було зафіксовано 83 бойові зіткнення, під час яких ворог влаштував 3 ракетні та 91 авіаційний удар, а також здійснив 142 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.

Читайте також