"Це був "зашквар" - Полякова назвала свій найбільший гонорар

Українська співачка Оля Полякова розповіла про свої заробітки на корпоративах. Зокрема, вона зазначила, що найбільша сума, яку вона отримала за виступ, склала понад 100 тисяч доларів.

У своєму інтерв'ю радіостанції "Люкс FM", артистка не приховувала, що така велика гонорарна винагорода була отримана перед початком війни. Вона повідомила, що їй запропонували не лише виступати, а й організовувати вечірку. Це було святковий захід у новорічну ніч з подвійним гонораром. Зазначена сума становила саме 100 тисяч доларів.

Однак, Полякова зазначила, що після отримання грошей вона захворіла на COVID-19 і вирішила повернути кошти замовникам. Вона зізналася, що була дуже засмучена такою ситуацією, адже вважала це "зашкваром".

Окрім того, Оля Полякова висловила свою думку щодо роботи на весіллі експрокурора Ростислава Ільницького та експрацівниці ДБР Роксолани Москви. Вона вважає, що сьогодні дуже багато людей відзначають свої весілля, і це не означає, що всі вони викрали гроші. Люди хочуть радіти на даний момент, оскільки не знають, що відбудеться у майбутньому. Артистка вважає, що завданням влади є саджання тих, хто зловживає, а не тих, хто чесно заробляє гроші. Вона також зазначила, що важко перевірити, як саме були зароблені ці кошти, оскільки немає можливості дізнатися правду від власників.

Раніше Оля Полякова розповіла, на що саме вона витратила гонорар, який отримала за виступ на розкішному весіллі Ільницького та Москви. Вона розповіла про це під час свого сольного концерту в палаці "Україна". Зазначено, що вона передала гроші медикам 53-ї медичної роти, яка знаходиться у напрямку Авдіївки, на придбання реанімобіля. Також артистка виділила гроші на закупівлю 5000 грілок для українських військових.