Чим замінити джинси восени: найзручніші фасони штанів

Чим замінити джинси восени: найзручніші фасони штанів

Джинси - незамінний елемент гардеробу кожної модниці, який може гармонійно поєднуватися з різними речами та підходити до будь-яких подій. Проте, восени можна спробувати інші фасони штанів, які також матимуть чарівний вигляд.

Замість деніму, радимо звернути увагу на вузькі штани довжиною до щиколотки, які чудово пасують з трендовими лоферами або балетками. Крім того, вони можуть бути поєднані з модними жакетами оверсайз, сорочками та логслівами, створюючи стильний образ.

Ще одним варіантом заміни джинсам є легінси, які можна носити з кардиганами, жакетами, худі та шкіряними куртками. У виборі взуття рекомендується звернути увагу на класичні туфлі-човники, лофери або високі чоботи.

Широкі штани - ще один варіант, який може стати ідеальним доповненням до вашого образу. Вони гармонійно поєднуються з в'язаним кардиганом, водолазкою та пальто, створюючи елегантний вигляд.

Якщо ви хочете трохи відійти від класичних моделей, можна спробувати штани-карго. Цей фасон виглядатиме стильно як з кросівками, так і з туфлями на підборах, додаючи вашому образу вишуканості.

Лофери - невід'ємна складова осіннього гардеробу, які з'явилися ще в 1930-х роках і з тих пір не втратили своєї актуальності. У 1950-х роках Gucci представили моделі з металевою пряжкою, які досі вважаються класикою, а Prada запропонували лофери з масивною підошвою. Тож, якщо ви хочете мати стильний вигляд цієї осені, то обов'язково зверніть увагу на лофери.

Читайте також: