Для яких трьох знаків кінець 2023-го буде найщасливішим періодом у році

Для яких трьох знаків кінець 2023-го буде найщасливішим періодом у році

У 19 жовтня відзначається день інтелектуальних відкриттів та оригінальних винаходів, що нагадувала астролог Олена Максимова. За її словами, цей день є часом для повернення до нерозв'язаних раніше проблемних питань. Але вийти з них знайдеться неочікувано. Рекомендується навчатися, спілкуватися та шукати нову інформацію. Також, астролог радить бути відкритими до здобуття нових знайомств, хоча не варто приймати важливі рішення. Зазначено, що в цей день будуть успішні поїздки та відрядження, але треба бути обачним при роботі з гострими предметами, оскільки існує ризик травм. Також, слід забезпечити надійне зберігання цінних файлів, оскільки існують випадки втрати документів із секретною інформацією. Для Тельців, Терезів і Козорогів кінець 2023-го буде найбільш щасливим періодом у році, який вони можуть використати для змін свого життя якісно. Та слід вакцинуватися від грипу та коронавірусу, оскільки зростає ризик зараження інфекційними хворобами.

  • Овнам (21 березня - 20 квітня) рекомендовано приділяти увагу знайомствам в інтернеті, як це може допомогти забути про самотність.

  • Для Тельців (21 квітня - 20 травня) цей час підходить для пошуку своєї місії в житті, робити те, що дійсно хочеться, а також зустрітися з людьми, які можуть змінити їхнє ставлення до багатьох речей та надати впевненості в майбутньому.

  • Близням (21 травня - 21 червня) не радять йти на співбесіду щодо працевлаштування, а також втриматися від шопінгу, оскільки куплені речі можуть залишитися без уваги.

  • Ракам (22 червня - 22 липня) пропонується позбавитися всього, що заважає бути щасливим, але утриматися від фінансових ризиків, не рекомендується здійснювати торговельні операції та купувати смартфони в цей день.

Левам (23 липня - 23 серпня) передбачений успіх у торгівлі, а в офісних працівників можуть з'явитися нові пропозиції та цікаві посади.

За словами астролога, Діви (24 серпня - 23 вересня) можуть відчувати незавершеність у своїх справах, проте, радить бути впевненими у власних силах на співбесідах і побаченнях, оскільки все вийде.

Терези (24 вересня - 23 жовтня) рекомендується сконцентруватися на підборі здорової дієти, уникати п'янства, добре планувати візит до косметолога та утриматися від татуювання, пірсингу та перманентного макіяжу.

Скорпіони (24 жовтня - 22 листопада) можуть відчути себе коханими та здатними змінити свою зовнішність, освіжити гардероб та сповна завоювати увагу.

Стрільцям (23 листопада - 21 грудня) радять пильнувати себе від заздрощів, оскільки будь-які підступи проти інших можуть обернутися проти них самих, тоді як відданість та доброта зазвичай мають свою винагороду. Також, перемогу здобувають ті, хто рухається наперед незважаючи на будь-які перешкоди.

Козорогам (22 грудня - 20 січня) прогнозується сила та активність, але рекомендується обережно ставитися до витрат грошей. Найкраще почати онлайн-навчання та не поспішати із покупками, які швидко втратять свою актуальність.

Водоліям (21 січня - 20 лютого) підказують не сліпо вірити чужим словам, а зберігати критичне мислення. Рекомендується відкласти переїзд та не купувати автомобілі або побутову техніку.

Рибам (21 лютого - 20 березня) пророкують легке зароблення грошей та можливість задуматися над реалізацією власних бажань, а також проаналізувати, чого їм не вистачає та як можна змінити ситуацію на краще.

Астрологиня також розповіла, коли завершиться сезон затемнень та його вплив на українців.

Читайте також: