Дощі подекуди зі снігом накриють Україну

Дощі подекуди зі снігом накриють Україну

16 жовтня в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. В деяких областях очікуються опади, повідомляють синоптики Укргідрометцентру.

Зокрема, в Карпатах сьогодні передбачається дощ із мокрим снігом.

Дощі очікуються вночі в центральних та деяких північних регіонах. Вдень найбільш сильні опади прогнозуються на Полтавщині, Сумщині та Харківщині.

Температура повітря у південних, східних та Дніпропетровській областях коливатиметься від +11 до +16°C. На Донеччині та Луганщині може бути +18°C. У решті території очікується від +7 до +12°C.

У Карпатах вдень очікується температура повітря від 0 до +5°C.

Вітер буде північно-західний (на південно-східній частині країни - південний) зі швидкістю 7-12 м/с. Вранці та вдень можливі пориви вітру 15-20 м/с (особливо на північній частині країни).

Детальнішу інформацію про погоду та новини можна знайти на нашому телеграм каналі - INKORR.

У Київщині очікується хмарна погода. Протягом дня по всій області пройде невеликий дощ. Вітер буде північно-західний зі швидкістю 7-12 м/с, а вдень можливі пориви вітру до 15-20 м/с.

Температура повітря вдень у столичному регіоні підніметься до +7...+12°C, а в Києві очікується до +10°C.

Вересень 2021 року у Києві був найтеплішим за всю історію спостережень, які розпочалися з 1881 року. Середня місячна температура повітря в вересні становила +18,8°C, що на 3,9 градуса вище за звичайну кліматичну норму.

Читайте також: