Джонсон у день народження емоційно виступив на підтримку України

У день свого народження колишній прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон виступив із потужною промовою на підтримку України.

Він упевнений, що контрнаступ Збройних сил пройде успішно. Відповідне відео політика розповсюдили у мережі, інформує Gazeta.ua.

"Українці переможуть, бо б'ються, як леви, за свої родини і за свою країну. А росіяни ні. Я знаю, російський диктатор Володимир Путін програє. Ці героїчні солдати б'ються за свободу для всіх нас. За мир і стабільність", сказав Джонсон.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Водночас у промові політика пролунали заклики до партнерів:

"Уявіть, як ЗСУ могли б воювати, якби навчання українців ми забезпечили не зараз, а рік тому. Якби надали їм усю необхідну військову техніку".

Експрем'єра Великої Британії Бориса Джонсона позбавили спеціального доступу до парламенту після згоди депутатів із висновками звіту про неправду політика щодо вечірки співробітників на Даунінг-стріт у розпал Covid-обмежень.

Підготовлений комітетом звіт депутати підтримали 354 голосами проти семи. Серед однопартійців Джонсона з Консервативної партії "за" проголосували 118, а 225 утрималися.