Екс-коханка Девіда Бекхема вперше прокоментувала їхній роман

Колишня коханка футболіста Девіда Бекхема, Ребекка Лус, прокоментувала їхній колишній роман. Жінка заявила, що Бекхему треба взяти відповідальність за свої дії, оскільки саме через нього страждала його дружина Вікторія. Вона вважає, що футболіст намагається відіграти роль жертви та змушує її виглядати брехункою. Ребекка Лус також зазначила, що люди вже давно забули про їхній роман, але документальний фільм "Бекхем" на Netflix вплинув на її репутацію.

Разом з тим, Ребекка розповіла, що вона не була єдиною, з ким Бекхем зраджував свою дружину. Вона згадала, що одного разу отримала дзвінок від Вікторії, яка не змогла знайти Девіда і попросила її не закривати телефон. Піднявшись по сходах, Ребекка побачила перед дверима у спальню охоронців Бекхема, а також модель, яка лежала на ліжку. Ця ситуація дуже її зіпсувала.

За словами Ребекки, у документальному фільмі Бекхем відобразив їхній роман таким чином, що вона змусила його на це, але він не винен в нічому. Жінка поділилася, що на початку їхнього знайомства вони тільки фліртували, але потім це переросло в щось більш сексуальне. Вони зблизилися, коли Бекхем грав за "Реал Мадрид" у Іспанії, а Вікторія залишилася з дітьми в Лондоні.

Девід та Ребекка стали близькими в Іспанії, коли футболіст грав за "Реал Мадрид", а його дружина Вікторія залишилася в Лондоні зі своїми синами.