Експерти спрогнозували виступ збірної України на Євро-2024

Авторитетна британська газета The Guardian вже зробила прогноз щодо виступу збірної України на Євро-2024, який пройде в Німеччині. Збірна України потрапила до групи Е разом з Бельгією, Румунією та Словаччиною. За словами газети, Румунія та Словаччина є менш сильними командами, ніж Україна за рейтингом. Основною метою команди є пройти до плей-офф. Не виключено, що вони зможуть вийти до чвертьфіналу, як це вдалося два роки тому.

Команда очолюється Судаковим, який вже зробив дві гольові передачі у матчі проти Ісландії. Він є творчим гравцем з винятковим баченням гри. Також Мудрик, який є вибуховим вінгером, також може забити важливий гол. У команди є два світового класу воротаря - Лунін та Трубін.

Тренер Ребров мудро міняв гравців під час матчів, щоб тримати їх свіжими і голодними. Однак, Україні потрібно знайти баланс, щоб реалізувати свій потенціал на турнірі. Вони коливаються між компетентністю і некомпетентністю під час відбору, що ускладнює їх шанси на успіх.

Міністерка внутрішніх справ Німеччини заявила, що правоохоронці добре підготувалися до участі України на Євро-2024 в Німеччині.