Ф'юрі розповів, що зробить з Усиком в бою

Ф'юрі розповів, що зробить з Усиком в бою

Боксер Тайсон Ф'юрі похвалився своєю легкою перемогою над Олександром Усиком і зізнався, що не очікує жодного спротиву в рингу. Він стверджує, що навіть не помітить противника під час бою.

Ф'юрі вважає, що більше переживає за свій поєдинок з Френсісом Нганну, ніж за поєдинок з Усиком. В інтерв'ю Дереку Чісорі, боксер розповів, що зараз його увага сфокусована на зустрічі з Нганну.

"Коли я закінчу з Нганну і буду в ідеальній формі без жодних травм, як Донкі Конг, тоді я займуся тим хлопчиком. Я розправлюся з ним, як з краплею дощу, що впадає на плече", - заявив Ф'юрі.

Тайсон відзначив, що його тренувальний табір триває вже 12 тижнів, що надзвичайно довго для нього. Зазвичай він готується протягом 5-6 тижнів, але цього разу він провів більше часу на підготовку, щоб бути в найкращій формі. За 4 тижні він зміг скинути близько 68 кг, дотримуючись суворої дієти.

Олександр Усик, володар поясів WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, збирається провести бій проти Тайсона Ф'юрі, чемпіона WBC у надважкій вазі. Поєдинок запланований на грудень 2023-го року або січень 2024 року у Ріяді, Саудівській Аравії. У протистоянні за чотири чемпіонські пояси: WBA, WBO, IBF та WBC, Усик буде протистояти Ф'юрі.

Читайте також: