Гарріс випустила перший рекламний ролик під назвою "Ми обираємо волю"

Гарріс випустила рекламний ролик
Гарріс випустила рекламний ролик "Ми обираємо волю"

Кампанія "Гарріс у президенти" випустила своє перше відео

Кампанія "Гарріс у президенти" випустила своє перше офіційне відео менш ніж через тиждень після того, як президент США Джо Байден оголосив про вихід з перегонів, а віце-президент Камала Гарріс заявила про свою участь у боротьбі за номінацію.

Відео, яке вийшло у п'ятницю, розпочинається зображеннями посміхненого обличчя Гарріс за трибуною та словами "Камала", "Гарріс" і американського прапора. На фоні лунає початок пісні "Freedom" Бейонсе, під яку Гарріс виступала під час свого першого виступу перед співробітниками кампанії.

Ролик озвучує сама Гарріс, яка починає словами: "На цих виборах кожен з нас стикається з питанням. В якій країні ми хочемо жити?"

Вона продовжує: "Є люди, які вважають, що ми повинні бути країною хаосу. Страху. Ненависті", - говорить вона на тлі кадрів з Трампом і Джей Ді Венсом. "Але ми обираємо щось інше".

Голос за кадром приглушується, поки натовп скандує: "Камала! Камала! Камала!". "Ми обираємо свободу", - каже вона. І починається гучний приспів Бейонсе: "Свобода, свобода, я не можу рухатися. Свобода, звільни мене. Свобода, свобода, де ти, бо мені потрібна свобода теж".

Гарріс продовжує: "Свобода - це не просто виживати, а процвітати. Свобода - це мати захист від збройного насильства. Свобода - це право приймати рішення про власне тіло. Ми обираємо майбутнє, в якому жодна дитина не живе у бідності. В якому ми всі можемо дозволити собі медичне обслуговування. В якому ніхто не стоїть вище закону".

"Ми віримо в обіцянку Америки і готові боротися за неї. Тому що коли ми боремося, ми перемагаємо", - закінчує Гарріс.

"Приєднуйтесь до нас. Відвідайте Kamalaharris.com і давайте візьмемося до роботи", - закликає вона, поки Бейонсе співає: "Я буду продовжувати бігти, бо переможець ніколи не здається".

У рекламі наголошується на оптимізмі. Гарріс не згадує про свій досвід прокурора. На відео показані люди - це різні виборці на мітингах, вдома, на роботі або у лікарні. Є крупний план жінки в халаті з вишитим словом "Акушерство", що символізує позицію Гарріс щодо права на аборт. Майже всі люди на відео посміхаються або сміються. Вони держать плакати з написом "Камала" і махають прапором New Progress pride.

Читайте також