Голлівудський актор застрелився на знімальному майданчику

Голлівудський актор застрелився на знімальному майданчику

Голлівудський актор Джон-Ерік Хексам загинув у нещасному випадку під час знімання фільму "Факт, що приховується" у 1984 році. Він іронічно вирішив посміятися, притуливши пістолет до скроні і натиснувши на курок.

На жаль, незаряджений, але металевий набій розбив частину черепа актора, що викликало сильну кровотечу. Через 6 днів лікарі заявили про смерть мозку 26-річного Хексама.

Тіло актора було доставлено в Сан-Франциско для трансплантації на згоду матері. Серце Джон-Еріка пересадили 36-річному хворому з Лас-Вегаса. Нирки та рогівки очей були передані в дар, одна рогівка отримала чоловік, інша - дівчина. Нирку також пересадили 5-річному хлопчику та 43-річній жінці, яка була у черзі вже 8 років. Шкіру актора використали для лікування хлопчика з опіками 3-го ступеня.

Після проведених операцій тіло актора було доставлено до Лос-Анджелеса, де його кремували. Попіл Хексама розвіяли над Тихим океаном біля Малібу.

Джон-Ерік Хексам був відомий як американський актор і манекенник. Він знявся у таких серіалах, як "Вояджери" та "Факт, що приховується". Він також з'явився у фільмі "Ведмідь".

У 1993 році під час зйомок фільму "Ворон" актора Брендона Лі вразила фатальна помилка. Пістолет, яким мали стріляти у його героя, був заряджений бойовими патронами, а не патронами-декораціями. Цей епізод нагадав багатьом сцену з фільму "Гра смерті", де головну роль виконував батько Брендона, Брюс Лі.

Відповідальність за вбивство Брендона взяла на себе молодіжна група "Тріади", в якій, як виходило, був і сам Брендон. Вони заявили, що актор порушив їхні закони і був покараний за це.

Брендону Лі було всього 28 років. Його поховали поряд із його знаменитим батьком.

Читайте також: