Градус напруги в районі Авдіївки потроху спадає - Барабаш

Градус напруги в районі Авдіївки потроху спадає - Барабаш

У районі Авдіївки на Донеччині зараз відбуваються бої, прихильники окупантів все ще намагаються захопити місто.

З іншого боку, з вчорашнього дня температура почала зменшуватись - не значно, але відчутно. Про це повідомив начальник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш, в ході телемарафону, інформує Gazeta.ua.

Підпишіться на наш телеграм канал новин - INKORR

"Сьогодні 6-й день. Температура почала зменшуватись з вчорашнього дня - не значно, але відчутно. На мою думку, їх штурмові дії зменшилися на 15% і інтенсивність обстрілів теж зменшилася. Але вони все ще обстрілюють цілодобово, тут відбуваються вистріли зі стрілецької зброї", - підкреслив Барабаш.

За його словами, протягом тижня вдалося евакуювати 19 осіб, а на минулому тижні - 11. Наразі у місті залишилося 1 618 осіб.

Російські окупанти намагаються взяти Авдіївку на Донеччині, на яку було кинуто близько 10 тисяч солдатів.

Протягом останніх декількох днів окупанти атакують дороги до міста. Крім того, ворог обстрілює місто вогнем запальних снарядів.

За інформацією Генерального штабу, окупанти безуспішно проводять атаки з підтримкою авіації в районах населених пунктів, таких як Авдіївка, Керамік, Степове, Тоненьке, Сєверне, що знаходяться в Донецькій області. Всього сили оборони здійснили більше 15 відбиттів нападів ворога.

Читайте також: