ГУР атакувало російський ракетний комплекс «Панцирь-С1» на Білгородщині

Ракетний комплекс «Панцирь-С1» під обстрілом
Ракетний комплекс «Панцирь-С1» під обстрілом

Українські розвідники уразили російський ракетно-гарматний комплекс "Панцирь-С1" у Білгородській області РФ

Українські розвідники нанесли удар по російському ракетно-гарматному комплексу "Панцирь-С1" у Білгородській області РФ. Про це повідомляє ГУР.

Зазначається, що цей інцидент стався 29 лютого неподалік від населеного пункту Головчіно Грайворонського району Білгородської області.

"Після влучання "Панцирь" виведений з ладу, а його екіпаж поніс санітарні втрати - поранення зазнали двоє російських окупантів", - йдеться у повідомленні.

Крім того, варто зазначити, що "Панцирь-С1" використовується для охорони військових та військово-промислових об'єктів. Вартість одного комплексу становить близько 15 мільйонів доларів.

Раніше розвідка повідомила про долю екіпажу російського А-50. Андрій Юсов висміяв заяви російських пропагандистів про те, що за знищенням літака А-50 стоять самі російські військові.

Також стало відомо, що розвідка отримала список людей, яких Російська Федерація планувала залучити до дестабілізації України.

З метою поширення російських наративів та розхитування ситуації в Україні здійснюється масова купівля та створення телеграм-каналів, а також створюються ботоферми, які посилюють російську риторику у соціальних мережах, зазначив представник ГУР.

Читайте також:

  • Розвідка прокоментувала вибухи на металургійному комбінаті в Липецьку
  • Буданов пояснив, чому безпілотники ніколи не замінять піхоту
  • Атакований безпілотниками СБУ російський нафтовий термінал зупинив роботу

Читайте також

Росія окупувала Вугледар – DeepState
сьогодні, 21:14 2 переглянули
Росія окупувала Вугледар – DeepState