Хореограф, який воює на фронті, висловив своє розчарування після двох років війни

Український танцюрист та хореограф Дмитро Дікусар, який вступив до ЗСУ з початку вторгнення, поділився своїми розчаруваннями у людях в інтерв'ю Oboz.ua.

«Розчарувало те, як легко людей ввести в оману й роз'єднати на темі мови («дякую» Фаріон), на темах «усі командири – конч*ні» і «в ЗСУ нічого не видають, всі бігають з голими дупами»… Ворожа ІПСО працює, на жаль!», – заявив Дмитро Дікусар.

Дмитро Дікусар висловив своє розчарування в псевдоволонтерах, які підривають довіру до справжніх волонтерів: «Не думав, що є громадяни в моїй країні, які не мають ні совісті, ні честі від слова взагалі».

Він також відзначив розчарування у деяких можновладцях, які намагаються використати ситуацію для збагачення: «Не допускаючи думки, що за це прийде розплата. Все це (плюс втрата величезної кількості товаришів і втома від довгої війни) зробило мене дуже нетерпимим до «г*вно-людей» і в певних моментах дуже агресивним. Іноді я докладаю надзусилля всередині себе, щоб не розбити комусь голову навпіл», – розповів Дмитро.

Дмитро Дікусар наголосив, що його тримає в тонусі пам'ять про побратимів, які віддали свої життя за Україну. Він також висловив жагу помсти нелюдам, які завдали стільки біди та лиха.

Український хореограф звернувся до своїх співгромадян з закликом не опускати очі, коли побачать військовослужбовця, а навпаки проявити повагу.

Розчарування та мотивація

Український танцюрист і хореограф Дмитро Дікусар, який вступив до ЗСУ з початку вторгнення, поділився своїми розчаруваннями та мотивацією.

Його розчарувала легка маніпуляція людей на темі мови та образах в ЗСУ. Він також висловив своє розчарування у псевдоволонтерах та деяких можновладцях.

Проте, Дмитра тримає в тонусі пам'ять про побратимів та молитви мирних громадян, які підтримують українських військових та вірять у перемогу.