Коля Сєрга розказав, хто з українських зірок відмовляється виступати на фронті

Співак і співзасновник "Культурного десанту" Коля Сєрга розказав, хто з артистів українського шоубізнесу відмовляється виступати на фронті.

За його словами, Тіна Кароль декілька разів обіцяла приїхати на передову, але в останній момент "з'їжджала". Про це повідомив у інтерв'ю на YouTube-каналі "Ґрунт".

"Вона за день (до концерту Gazeta.ua) постійно "з'їжджала", відмовлялася. Ну, їй страшно було. І я розумію, що в неї є якісь причини, але базова просто страх. Може, вона до госпіталів приєднається", зазначив музикант.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Додав, що відмовляється виступати на фронті не лише Кароль. Проте він ставиться до цього з розумінням.

"Цей страх дуже ірраціональний. Він десь перебільшений і сковуючий. І ти розумієш, що навіть якщо взяти таку людину із собою, то буде більше проблем", вважає Сєрга.

Раніше Сєрга розкритикував зірок українського шоубізнесу. Говорив, зокрема, про Потапа, Барських, Монатіка та Лободу. Артист заявив, що у шоубізнесі є велика проблема йому не вистачає правди. Він запідозрив Монатіка й Потапа у нечесності. Не оминув Сєрга й співачку Лободу. На його думку, вона хоч і не працює з Росією, але й не бачить та не чує людей.