Ліванська "Хезболла" заявила про захоплення ізраїльської військової бази

Ліванська
  • Ліванське угрупування "Хезболла" заявило, що його бойовики напали на ізраїльське місто Штула на кордоні між Ізраїлем та Ліваном.
  • Свідчать про захоплення території ЦАХАЛом бази "Хезболи". За цим повідомляє Times of Israel.
  • Згідно з даними видання, через обстріл з боку терористів п'ятеро ізраїльських солдатів були поранені. У відповідь ЦАХАЛ атакує позиції ворога у Лівані.

Після атаки ізраїльська армія оголосила про ізоляцію території поблизу Штули на чотири кілометри від північного кордону з Ліваном.

"ЦАХАЛ наголошує, що вхід до цієї області заборонено, і просить громадян зрозуміти це та не заходити на цю територію", - йдеться у повідомленні.

У той же час арабські ЗМІ повідомляють про те, що "Хезболла" взяла під контроль військову базу ЦАХАЛу на кордоні з Ізраїлем і публікують знімки, де бачно прапор терористів над будівлею. Ізраїльська армія поки не підтвердила цю інформацію.

Армія Ізраїлю перенесла початок наземної операції у Секторі Гази, яку планували на цій вихідні. Причиною цього є погода.

У той же час Іран загрожує Ізраїлю втручанням у війну, якщо ЦАХАЛ продовжить здійснювати наземну операцію в Секторі Гази. Міністр закордонних справ Ірану заявив, що наземна операція в Газі є для них "червоною лінією".

Читайте також: