Лукашенко хоче співпраці "на трьох" з Росією та КНДР

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко та російський президент Володимир Путін сьогодні у Сочі обговорювали війну в Україні та економічну взаємодію.

Пригадали переговори з лідером КНДР Кім Чен Ином, передають РосЗМІ.

"Приємно було бачити вас із Кім Чен Ином на Східному космодромі. Я думаю, що ми можемо подумати і про співпрацю десь на трьох Північна Корея, Росія. Я думаю, шматок роботи і Білорусі там знайдеться, з урахуванням тих проблем, які існують", сказав Лукашенко.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Він сказав, що вже є спільна робота в Африці.

Путін заявив, що Росія і КНДР "нікому не створюють жодних загроз". Сказав, що не хоче порушувати міжнародні норми або угоди.

Російський президент сказав, що 300 тис. осіб нібито підписали контракти з Міноборони РФ.

Про інтеграційні процеси Білорусі та Росії Лукашенко сказав про виконання понад 80% завдань у цій сфері. Пообіцяв за три місяці "дотиснути питання" щодо роботи урядів над основними напрямами реалізації положень договору про створення союзної держави і 28 союзними програмами.

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин заявив про "стратегічне" значення свого візиту до Росії. За його словами, цей візит є "чітким проявом позиції КНДР, яка віддає пріоритет стратегічній важливості відносин з Росією".

Зустріч двох диктаторів має нібито підняти дружні відносини РФ та КНДР "на новий рівень".