Мама приїхала з передової до сина на день народження: зворушливе відео

Мати учня з Білого села в Тернопільському районі приїхала до нього з передової, щоб зробити сину сюрприз на день народження. Цю історію опублікували на сторінці школи у Facebook.

«У вересні Тимофій разом з родиною приїхав до нашого села з зони бойових дій. Мама хлопчика, яка працює на передовій, кожного дня рятує життя нашим захисникам», - йдеться у повідомленні.

Під час зустрічі мати з сином, їх дітей розважав аніматор у костюмі білого ведмедя. Хлопчика привітали повітряними кульками.

Раніше в мережу потрапило відео військового разом з сином. Через вторгнення ворога, він не був присутній при народженні свого дитяти.

Також зворушливе відео оприлюднили з військовим Русланом Мокрицьким, який після двох років розлуки з родиною повернувся додому, щоб приготувати разом з бабусею та дідусем вечерю.

Українські захисники з нетерпінням чекають повернення до дому своїх родичів. Було опубліковано відео маленької онуки, яка зустріла дідуся-воїна, а перед цим його батько, також військовий, повернувся додому з передової.