Маринована капуста по-корейськи розлетиться за хвилини: зберігайте рецепт

Маринована капуста по-корейськи розлетиться за хвилини: зберігайте  рецепт

Цей рецепт маринованої капусти стане в нагоді всім, хто любить пікантні закуски. Таке блюдо можна споживати вже зараз або заготовити на зиму.

Капуста, приготована за цим рецептом, чудово підійде для бургерів, бутербродів і вінегрету. Також вона чудово поєднується з м'ясними та рибними стравами.

Для маринованої капусти з буряком по-корейськи нам знадобиться капуста, буряк, часник, вода, перець горошком, сіль, цукор, олія соняшникова, гострий перець мелений та оцет 9%.

Спочатку необхідно помити капусту і нарізати її на невеликі квадратні шматочки. Також потрібно очистити буряк і натерти його на великій тертці. Часник розділяємо на зубчики та чистимо.

Далі, в ставимо каструлю з водою на вогонь і додаємо рослинну олію, перець горошком, сіль, цукор, гострий перець мелений та часник. Доводимо суміш до кипіння. Після того, як вода закипить, вливаємо оцет і ще раз доводимо до кипіння, після чого вимикаємо.

Потім ми заливаємо подрібнену капусту зазначеним розсолом. Зверху ставимо миску з вантажем і залишаємо капусту на три дні при кімнатній температурі. Після цього переміщуємо капусту в холодильник на добу, і тільки після цього вона буде готова.

Можна подавати цю страву на стіл або розкласти у стерилізовані банки та зберігати.

Також, серед цього тексту є цитати, які варто залишити в оригіналі:

Рожеві пелюстки капусти, які користуються популярністю серед покупців на ринку, можна приготувати вдома.

Неймовірно смачний рецепт, за яким готують грузини, сподобається одразу.

Грузини квасять капусту зі свіжою петрушкою, селерою з додаванням великої кількості часнику.

Читайте також: