Мав бронь від мобілізації, але пішов на фронт. Згадаймо депутата й освітянина Любомира Бордуна

Кожного дня о 9:00 українці вшановують пам'ять загиблих у війні з Росією. Сьогодні ми згадаємо Любомира Бордуна.

Любомир Бордун, військовослужбовець, загинув 23 вересня 2022 року, захищаючи Донецьку область від російських окупантів. Йому було 38 років.

Любомир народився на Івано-Франківщині в родині вчителів. Він був освіченою людиною, закінчивши Прикарпатський національний університет і Київський національний університет імені Тараса Шевченка. Потім Любомир працював учителем, директором школи та начальником управління освіти міської ради.

Друзі та колеги згадують Любомира як цілеспрямовану та успішну людину, яка добивалась своїх цілей. Він був захоплений спортом, математикою та науковими олімпіадами. Любомир завжди цікавився новими ідеями і був видатним освітнім працівником.

У 2014 році, коли почалася війна, Любомир вирішив приєднатися до Збройних Сил України. Він брав участь у боях за Київську та Луганську області та отримав медаль "Захисник України". Любомир був відомим своєю відданістю та мужністю в бою.

"Що би не говорили, але війна триватиме довго! Ми хочемо вірити в дива, але цього разу це не так. Все залежатиме від нас та наших зусиль: людських, військових та економічних. Тому чоловіки, які не готові, не змирюйтеся з думкою, що вам доведеться взяти в руки зброю. Ви маєте час готуватися, особливо морально та фізично! Іншому навчать, головне - бажання і сила волі!"

Любомир Бордун був незамінним працівником, чудовим сім'янином та відданим захисником України. Він завжди дбав про свою фізичну форму та навчав інших воїнів. Його загибель - велика втрата для нас усіх.

Ми пам'ятаємо Любомира та всіх героїв, які віддали своє життя за свободу України. Хай він вічно живе у наших серцях. Слава героям!