Міноборони почало розслідування проти колишнього чоловіка снайперки Емеральд

Міністерство оборони розпочинає офіційне розслідування щодо діяльності колишнього чоловіка снайперки Євгенії Емеральд Євгена Стипанюка. Про це повідомив ведучий шоу "Говорить вся Україна" Олексій Суханов. Він зазначив, що в ході розслідування були виявлені факти незаконних дій військового. З метою збереження конфіденційності і недопущення завдання шкоди розслідуванню, матеріали щодо цього випадку не будуть оприлюднюватися поки не завершиться слідство. Всі зібрані дані вже передані Міністерству оборони України, яке розпочне службове розслідування за цими фактами.

За словами начальника управління преси та інформації Міноборони Ілларіона Павлюка, військові отримали всі необхідні матеріали і передали їх до головної інспекції, яка проводить розслідування. Він також заявив, що Стипанюк отримував неправомірні додаткові виплати, перебуваючи в тилу. Нині необхідно провести перевірку з метою встановлення правдивості цієї інформації. Водночас, Міноборони визнає проблему таких неправомірних виплат і нова команда працює над виправленням цієї системи. Вже було виявлено понад 120 млн грн, які були виділені неналежним чином, і зараз подовжується робота з їх поверненням.

  • Емеральд раніше розповіла, що Стипанюк погрожує їй. Вона опублікувала скріншоти переписки і аудіовідправлення на своїй сторінці в Instagram.

  • Подружжя влаштувало весілля в жовтні минулого року, а після короткого часу у них народилася дитина. Зараз Емеральд і Стипанюк не можуть розірвати шлюб на папері, оскільки, згідно з законом, це не можна зробити у перший рік після народження дитини.