Міноборони повідомило, скільки добровольців набирають щомісяця до ЗСУ

Добровольці набираються до ЗСУ
Добровольці набираються до ЗСУ

Українці активно вступають до Збройних Сил України, це підтверджують щомісячні показники рекрутингу. Близько 6000 осіб добровільно приєднуються до армії країни, що є дуже високим результатом. Уповноважений представник Міністерства оборони з рекрутингу Олексій Бежевець повідомив про це під час відкриття нового рекрутингового центру в Черкасах.

За його словами, рекрутингові показники постійно зростають, і завдяки центру кожна людина може знайти своє місце в армії. Крім того, на сьогоднішній день вже понад 17 000 громадян звернулися до рекрутингових центрів по всій Україні.

“Показники рекрутингу в Сили оборони ростуть з місяця на місяць. У середньому щомісяця країною рекрутується 6500 добровольців. Саме люди є основою Сил оборони, і центр надає можливість стати в їхні лави. Наші рекрутери готові надавати консультації та допомагати кожному знайти своє місце в армії. ”, - зазначив він.

Новий рекрутинговий центр у Черкасах став 38-м в Україні і другим у Черкаській області. Його відкриття є частиною програми Міністерства оборони зі створення ефективної мережі рекрутингових центрів по всій країні. Центр знаходиться у будівлі Черкаської міської ради, в ньому можна отримати всю необхідну інформацію для вступу до армії.

Важливо зазначити, що рекрутингові центри не тільки приймають людей до Збройних Сил, але й надають можливість приєднатися до інших оборонних структур, таких як Національна гвардія, Служба безпеки та Державна прикордонна служба.

Усі зацікавлені особи можуть отримати додаткову інформацію про рекрутингові центри на офіційному сайті та дізнатися свіжі новини у Facebook.

Нагадаємо, що раніше Міністерство оборони розповіло про те, скільки жінок звертається до рекрутингових центрів.

Читайте також