Мінус 12 кг за чотири місяці. Мішина поділилась секретом схуднення

Українська акторка Ксенія Мішина поділилась секретом стрункої фігури. Як відомо, зірка схудла на 12 кг за чотири місяці.

У інтерв'ю Аліні Шаманській розповіла, що працювала з професіоналами.

"Мене не влаштовувала моя вага, і я вирішила вирішити це питання. Я худла чотири місяці, я працювала з дуже класною командою людей, менторів. Які допомагали, спостерігали, вели мене. Насправді усе настільки просто, але просто треба робити. Ми звикли до того, щоб все ускладнювати... Наш світ це велика маніпуляція, а світ їжі це взагалі, усе в маніпуляції", зізналася жінка.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Згадала, що на початку повномасштабної війни РФ проти України почала різко набирати вагу.

"Я постійно їла, їла, мені треба було заїдати усе це. І в один момент я подивилась на себе у дзеркало та сказала: "Боже, що це?"... Я спочатку почала спортом займатися, але я продовжувала їсти усі ці дурниці. Скажу, що харчування, мені здається, це просто найважливіша складова на шляху до класної, до бажаної фігури... Є фізичний голод, є психологічний голод. І дуже важливо навчитися відрізняти: ти дійсно зараз голодна, чи щось зараз сталося, якась ситуація, після якої ти захотіла поїсти. Це реакція організму, щось таке трапилося, і ти починаєш їсти, але насправді твоєму організму не треба цього", додала акторка.

Раніше Мішина вперше після розризу з коміком Олександром Еллертом, заговорила про особисте життя. Розповіла, що поки не збирається виходити заміж. Більше того, вона не підніматиме цю тему в соцмережах, через публічний осуд за попередні стосунки.