"Міс Україна Всесвіт" вразила фото до та після схуднення

"Міс Україна Всесвіт 2021" Анна Неплях представила свої фото до схуднення. За півроку вона втратила 12 кг. Зображення вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

За словами Неплях, різницю між нею і іншими жінками полягає в тому, що вони обидві впевнені у собі, люблять себе, є фінансово незалежними, мають увагу чоловіків і займаються улюбленою справою. Вона також наголосила на тому, що фото, на якому вона важила 71 кг, показує, що будь-яка вага може бути здоровою.

Однак, Неплях поділилася, що схуднення мало певні наслідки для її здоров'я. Вона зазначила протрузію у попереку, яку лікувала два місяці, постійні перепади тиску та надмірне вживання алкоголю. В той же час, вона зазначила, що правильне харчування та уникання жирного і смаженого їжі були важливими кроками у процесі схуднення.

Анна закликала всіх, хто розмірковує про схуднення, слухати своє самопочуття. Вона переконана, що немає універсальної здорової ваги для всіх і не варто пристосовуватися до певних норм і стандартів.

Українська акторка Ксенія Мішина розповіла про свої секрети щодо стрункої фігури. Вона втратила 12 кг протягом чотирьох місяців та розповіла, що отримала професійну допомогу в цьому процесі.

Читайте також: