Морги Донецька переповнені окупантами, є ризик спалаху інфекції - ЦНС

Морги Донецька переповнені окупантами, є ризик спалаху інфекції - ЦНС

За отриманими інформацією від українського підпілля, невдалі спроби захоплення українських позицій призвели до величезних втрат окупантів.

Щодня сотні росіян доставляються до моргів у Донецьку, де немає достатньо місця, а отже, тіла окупантів зберігаються у коридорах та на внутрішніх двориках моргів. Інформацію про це поширює Центральна Національна Служба новин (ЦНС).

Працівники місцевості тривожаться через загрозу епідемічного вибуху, оскільки тіла окупантів зберігаються в коридорах, на вулицях та в інших приміщеннях, які не призначені для зберігання трупів.

Долучайтесь до нашого каналу новин у Telegram - INKORR

Окрім неуспішних атак, окупанти також зазнають втрат через дії партизанів.

"Підпілля допомагає Збройним Силам ефективно поразити об'єкти противника в тилу тимчасово окупованої території. Кожен успішний удар артилерії призводить до наближення визволення наших територій від загарбників", - зазначено в повідомленні.

Українські війська активно контрнападають на деяких напрямках. Збройні сили України здійснили просування на північ від Мар'їнки.

У той же час, російські окупанти підсилили наступ на Куп'янсько-Лиманському напрямку. Загарбники намагаються оточити Куп'янськ, але Збройні Сили України тримають оборону. Інформація про це міститься на нових картах бойових дій, опублікованих Інститутом вивчення війни (ISW).

Читайте також: